Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos

Ett festligt recept på en exotisk efterrätt. Glasscoupe med choklad och kokos gör du av kakor med kokos, färsk frukt som melon, mango, ananas, jordgubb samt hemgjord chokladsås. Servera i snygga portionsglas!

Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos

Ingredienser

4 portioner
100 g  smör eller margarin
1 dl  strösocker
1 tsk  vaniljsocker
1   ägg
2 dl  vetemjöl
6 msk  kokos

Limesocker

2   lime
3 msk  strösocker
1   ägg

Frukt

1/2   melon
1   mango
1/2   ananas
10   jordgubbar

Chokladsås

100 g  vit choklad
1 dl  grädde

Till servering

1/2 l  chokladglass
1/2 l  mangosorbet
torkade banan (chips)

Gör så här

Tips

Här går allt att förbereda dagen innan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fruktsallad med apelsinläsk
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vit chokladparfait med limemarinerad frukt och bär
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Agua fresca
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad ananas med kokoshonung
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk frukt med lime och mynta
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Melon- och jordgubbssorbet
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga