Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos

0
0
Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos

Ett festligt recept på en exotisk efterrätt. Glasscoupe med choklad och kokos gör du av kakor med kokos, färsk frukt som melon, mango, ananas, jordgubb samt hemgjord chokladsås. Servera i snygga portionsglas!

Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos

Ingredienser

4 portioner
100 g smör eller margarin
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
6 msk kokos

Limesocker

2 lime
3 msk strösocker
1 ägg

Frukt

1/2 melon
1 mango
1/2 ananas
10 jordgubbar

Chokladsås

100 g vit choklad
1 dl grädde

Till servering

1/2 l chokladglass
1/2 l mangosorbet
torkade banan (chips)

Gör så här

Tips

Här går allt att förbereda dagen innan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer