Espresso Sorbetto

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Espresso Sorbetto

Kristalliserad espresso som med hjälp av hårdvispad äggvita förvandlas till en krämig sorbetto. Mortla några kaffebönor och strössla på toppen, krön det hela med mynta.

Espresso Sorbetto

Ingredienser

2 portioner
6 espresso (gärna Lavazza Caffé Espresso) (6 espresso motsvarar ca 1 1/2 dl)
1 äggvita
1 msk socker (rågad)

Topping

krossade kaffebönor
mynta

Gör så här

00:30:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Espressobullar
    Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Afternoon delight
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glassig Espressoshake
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Overnight Oats med espresso
    Betyg 4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Espresso Creme Brûlée
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Caffé Cubano
    Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad