Croque dijonnaise

4
1
Croque dijonnaise

Croque dijonnaise är den perfekta mackan att göra på kvällskvisten när hungern smyger sig fram. Du hackar picklesen och blandar med dijonsenap och crème fraiche. På brödet placerar du röran, skinkan, tomater och ost och låter de värmas i ugnen. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Croque dijonnaise

Ingredienser

4 st
10 cornichons
2 msk dijonsenap
1/2 dl crème fraiche
4 skivor vitt bröd
2 skivor rökt skinka
2 tomatskivor
2 - 4 tunna skivor gul lök
salt och peppar
torkad timjan
2 dl riven ost med smak, t ex lagrad cheddar

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Mona

2016-11-15

Detta låter riktigt gott ska prova detta. Mona