Choklad- och romplaska

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Choklad- och romplaska

Muscovadosocker passar perfekt till desserter, speciellt sådana med choklad. Med chokladen, vispgrädden och chiliflakesen får du en spännande crème att tillsätta i varm mjölk att njuta av under en kall vinter. Den som vill tillsätter även lite rom.

Choklad- och romplaska

Ingredienser

3,5 dl
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl muscovadosocker
1 1/2 krm chiliflakes
200 g choklad (70 % kakaohalt)
2 msk smör eller margarin

Till servering

mjölk
ev rom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Varm romdrink
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Eggnog med apelsin
    Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Varm äggtoddy med apelsin och vanilj
    Betyg 4.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kaffedrink från Karibien
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Hot buttered rum – Smörig romdrink
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Dado coffee
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad