Chèvrefylld lammfilé

Denna chèvrefyllda lammfilé bjuder på fantastiskt goda smakkombinationer och passar utmärkt att servera vid ett festligare tillfälle. Fyll lammfiléerna med getoströran med avokado och basilika, grilla några minuter och servera med kryddig tomatröra.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Ingredienser
4 portioner
4 bitar lammfilé (à ca 150 g)
Fyllning
100 g chèvre (getost)
1/2 avokado
2 msk basilika
2 vitlöksklyftor
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Tomatröra
4 tomater
1/2 purjolök
1 msk sesamolja
2 msk sweet chili
1/2 krm spiskummin
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stJättegott och enkelt att tillaga. Tomatröran kan man dock skippa, det är så många goda smaker ändå!
Elin
Även jag tog fläskfilé, och eftersom jag inte hade några trästickor så lindade jag bacon runt om och stekte i ugnen - gott!
Karin
Jag hade fläskfile istället för lamm och det blev jättegott iaf!! Rekommenderas varmt!
Maria