Cheesecake med oreos

Två saker vi inte kan få nog av – oreos och cheesecake i en härlig kombo! Låt kakan stelna i frysen över natten och plocka fram den en timma innan servering. Dekorera med krossade oreos, minioreos eller varför inte söta jordgubbstoppar?

Gör så här
01:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
23 stDet var hjärta got. Mitt första gången och inte sitta, var i freezer 5 timmar.
Evelyn
Kan jag ha gelatin i den för att den ska klara att stå framme i rumstemperatur längre? Isf hur mkt och hur?
Madeleine
Hej Madeleine! Det går säkert bra att smälta lite av färskosten med blötlagda gelatinblad men eftersom vi inte har testat så kan jag inte säga hur många blad du bör ha. Bättre är då kanske att söka på ett recept med gelatinblad. Tex detta: https://www.ica.se/recept/citron-och-limecheesecake-721946/ Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jag undrar nu i efterhand vad man skulle ha grädden till? Stod med i innehålls listan men inte sen i beskrivningen. Glömde helt bort att ha in den. Hade inte fått plats heller 😅
Michelle
Tog ut cheesecaken från frysen en timme innan servering, som det står. Smälte som glass… smakade mer glass än cheesecake. Besviken 👎🏻👎🏻
Erika
Hur många kalorier är det?
Mikaela
Mycket uppskattad efterrätt, men precis som många skriver blir det orimligt mycket fyllning. Halvera receptet på den vita smeten!
Christina
Jätte bra tyckte jag
Eskil
Ska man skilja på kakorna och fyllningen till botten? Eller är det hela kakor till botten? / Anna-Maria
Anna-maria
Hej Anna-Maria! Det ska vara hela kakor till botten. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Alldeles för mycket vit smet svämmade över i formen som var för liten enligt måtten.
Ulrika
Fantastiskt god!! Mycket uppskattad av alla barn på 8-årskalas (som ofta kan vara svåra med tårtor) -& alla andra också för den delen! Kommer göras ofta här hemma när det vankas kalas etc! Rekommenderas!!
Lovisa