Plocka fram de frysta lingonen och baka magiska lingonbullar! En bulldeg kavlas tunt och fylls med smör, lingon och dulce de leche. Resultatet? Saftiga, karamelliga, syrliga och sockriga drömbakverk.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2020
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Karin
3/2/2020Mkt lös deg. Blev ändå lite smaklösa. Svårt med ”hålet” gör kolasåsen. Godare med vanlig bullar!
Jenny
2/23/2020Jättegoda bullar! Jäste bullarna lite längre efter utbakningen och de blev otroligt saftiga.
Solweig
2/23/2020Degen blev väldigt lös, bered dig på att behöva tillsätta mer mjöl. Fyllningen är svår att breda ut. Jag tycker inte att man ska blanda i bären i fyllningssmeten. Strö dem över den utbredda fyllningen innan du rullar ihop.