2 x frosting

534
2
2 x frosting

Söt och fast frosting till cupcakes, muffins och sockerkaka. Fri från gluten, mjölkprotein och ägg.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

2 x frosting

Ingredienser

till 12 cupcakes vardera

Vaniljfrosting

100 g
mjölkfritt margarin
7 dl
florsocker
2 tsk
vaniljsocker
1/2 dl
sojadryck

Hallonfrosting

1 dl
hallon
100 g
mjölkfritt margarin
7 dl
florsocker
2 tsk
vaniljsocker
3 msk
sojadryck

Gör så här

Vaniljfrosting

Hallonfrosting
Bre gärna på valfri frosting på Vaniljcupcakes med strössel och frosting.

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Tips

Rör ihop med sked för att få en jämn och slät frosting.

Vad tyckte du om receptet?

534

Kommentarer

Rebecca

2021-05-07

Superbra recept! Godaste frostingen nånsin!

Aida

2020-08-04

Min frostig blev bara rinnig hela tiden.

Testa liknande recept