Återkallelser

Här informerar vi fortlöpande om återkallelser, som vi av olika skäl ibland väljer att göra. Här informerar vi också när produkten åter får börja säljas. I samband med att en återkallelse görs, går ICA AB också alltid ut med ett pressmeddelande med en förklaring till vad som har hänt - orsaken till återkallelsen.

Pressmeddelande - ICA återkallar ICA Nudlar räkor & curry

ICA återkallar ICA Nudlar räkor & curry

ICA återkallar ICA Nudlar räkor & curry 360 gram. Produkten återkallas på grund av att den kan innehålla en annan nudelprodukt (ICA Nudlar biff och soja) som innehåller allergenerna gluten, sojabönor, senap och sesamolja som inte är märkta på ingrediensförteckningen. Produktens etikett överensstämmer alltså inte med innehållet vilket kan utgöra en risk för allergiker.

Release

ICA återkallar ICA Pesto Arrabbiata

ICA återkallar ICA Pesto Arrabbiata, 130 gram. Produkten återkallas på grund av att den innehåller allergenerna cashewnötter, mandel och mjölk som inte deklareras i ingrediensförteckningen. Produktens etikett överensstämmer inte med innehållet vilket kan utgöra en risk för allergiker. 

Release

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk

ICA återkallar ICAs tonfiskwrap, Krämig tonfiskröra i mjukt tortillabröd, 170 gram på grund av att produktens etikett inte överensstämmer med fyllningen som innehåller kyckling samt mjölk, vilket inte deklarerats i ingrediensförteckningen. Det kan utgöra en risk för allergiker.