En annorlunda vardag

Coronaviruset påverkar vardagen

Nu påverkas vardagen mycket av coronavirusets spridning. Vi lovar att vi gör allt vi kan för att butikerna ska vara så trygga som möjligt, både för dig som kund och för medarbetarna i butiken.

Hej,

Vi på ICA vill göra varje dag lite enklare för dig som kund. Nu påverkas vardagen mycket av coronavirusets spridning och det påverkar även vardagen på ICA. Du har säkert märkt att det i ICA-butikerna handlas mer än vanligt och att många just nu gärna fyller skafferierna lite extra. Vi gör vad vi kan, både i butik och på lager, för att du ska kunna handla precis de varor du vill. I de allra flesta butikerna finns de flesta varorna precis som vanligt och vi fyller på så fort vi kan. Men just nu kan varor  tillfälligt saknas och det kan vara lite längre leveranstid. Men från ICA lovar vi att vi gör allt vi kan för att varorna ska finnas på plats när du handlar, oavsett om det är i butik eller online.
 
Vi gör också allt vi kan för att butikerna ska vara så trygga som möjligt, både för dig som kund och för medarbetarna i butiken. Därför har vi skärpt våra hygienåtgärder ytterligare i butikerna och på ICAs lager, inte minst för att minimera risken för smittspridning. När du beställer online kommer du också att få varorna levererade utanför dörren, av omtanke om dig och våra medarbetare.
 
Vi måste alla hjälpas åt. Vi behöver vara extra noga med att tvätta händerna, vi behöver stanna hemma när vi är sjuka och vi behöver stötta de i vår närhet som exempelvis behöver hjälp att handla. Vi vet inte hur situationen utvecklas, men vi lovar att vi kommer fortsätta att försöka göra vardagen så enkel som möjligt för er kunder. Även när vardagen är lite svårare.

 

Sveriges ICA-handlare och Anders Svensson, vd ICA Sverige

 

Fotograf: Jessica Gow/TT