ICA Student

Hur funkar ICA Student?

Du är väl ICA-student? Bli det annars. Det är bra. Jättebra faktiskt!

 

Ansök om ICA Student här!

 

Rabatter laddade på ditt kort 

Ditt ICA Bankkort är kostnadsfritt under hela studietiden och ett år efter avslutade studier. När du har varit kund en tid får du också personliga erbjudanden utifrån vad just du handlar och Sveriges största mattidning Buffé när du handlar för 1500 kr/månad på ICA.

Dina erbjudanden hittar du på Inställningar, i ICAs app och i bonusbeskedet som kommer med tidningen Buffé.

Som ICA-student får du smarta studentrabatter på utvalda mat- och hushållsvaror. Vi väljer varor på ICA som vi tror att du har nytta av. Alla erbjudanden gäller i alla butiker.


Bonus när du handlar på ICA med ICA Bankkort

Du samlar ICA-bonus varje gång du betalar med ICAs bankkort på ICA. Varje vecka får du också upp till 50 % rabatt på utvalda varor så att du kan lägga pengar på annat!


Sätt in ditt CSN på ICA Banken och få 100 kronor

Om du ser till att ditt CSN kommer direkt in på ditt konto i ICA Banken får du 100 kronor som tack. Med ditt bankkort får du tillgång till en hel bank. Hos oss gör du dina betalningar, överföringar, insättningar och uttag. 

I vår studentanpassade hemförsäkring ingår bland annat ”drulle”, olycksfallsförsäkring och reseförsäkring. De saker som du har hemma försäkras till ett värde av 150 000 kronor. En försäkring som skyddar dig och dina saker till ett studentanpassat pris.


Studentrabatt från våra samarbetspartners

För att kunna erbjuda dig som ICA-student lite extra har vi goda samarbeten med andra företag. Varje vecka får du även ett erbjudandemail från oss laddade med en massa tips och erbjudanden!