Schysstare ekonomi

Förmåner hos ICA Banken

Få ett kostnadsfritt bankkort och tillgång till en hel bank. Hos oss kan du betala dina räkningar och göra dina överföringar, insättningar och uttag.

Fördelar med ICA Bankens kort

Bankkortet du får som Stammis-student är ett helt vanligt bankkort med MasterCard, som kan användas överallt, både i Sverige och utomlands. När du betalar med ditt bankkort på ICA eller Apotek Hjärtat får du bonus på allt du handlar*. Det är också det enda bankkortet som kan ge dubbel bonus! From 1 feb får du även ränta på saldo upp till 25 000 kr vid insättning av CSN. Bankkontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

6 fördelar med att ha ICA Bankkort

Så här kommer du igång

För att komma igång och handla, börja med att sätta in pengar på kortkontot! Om du har pengar i en annan bank så gör du en överföring från den banken till ditt konto hos oss. Ditt kontonummer och clearingnummer hittar du när du loggar in på icabanken.se med Mobilt BankID.

Sätt över CSN och få mer att handla för

Om du flyttar ditt studiebidrag till ICA Banken ger vi dig ränta* och dubblar dina bonuspoäng på alla köp hos ICA eller i Apotek Hjärtats butiker. För dubbel bonus behöver du handla för 2 000 kr/mån eller mer på ICA eller Apotek Hjärtat med ditt ICA Bankkort.

Handlar du lite mindre varje månad, från 1 000 till 1 999 kr, får du dubbel bonus varannan månad. När dina CSN-pengar trillar in på ICA Banken plussar vi på med 100 kr extra på kontot som en engångssumma, så att du får ännu mer att handla för. Sätt in studiemedlet på ICA Banken:

  1. Logga in med BankID i Swedbanks kontoregister.
  2. Byt utbetalningskonto för CSN till ditt konto i ICA Banken.
  3. Klart! Det kan ta 2 dagar innan ändringen börjar gälla.

Byt konto för studiemedlet

ICA Banken efter Stammis Student

När du har slutat studera kan du fortsätta vara kund i ICA Banken utan att du behöver göra något. Ditt bankkort är kostnadsfritt ytterligare ett år efter att du har slutat plugga.

Vill du avsluta ditt bankkort kontaktar du ICA Bankens kundservice. Logga in och skicka ett säkert meddelande eller ring på 033-47 47 90.

Vanliga frågor om ICA Banken