Tryggare studentliv

Studentförsäkringar

ICA har bra försäkringar med schyssta priser för dig som är student. Här hittar du våra studentförsäkringar som ger dig som är stammis-student ett tryggare studentliv.

Hemförsäkring Student

Studenthemförsäkringen ger ett bra skydd för både dina saker och dig. Utan extra kostnad ingår bland annat ”drulleförsäkring”, olycksfallstillägg och reseskydd. Du kan också lägga till extra skydd, som självriskreducering och utökat skydd för saker du har med dig utanför hemmet.

Mer om hemförsäkring student

Reseförsäkring Studera utomlands

När du pluggar utomlands är det viktigt med en bra försäkring om olyckan skulle vara framme. Den här försäkringen kan ge dig ersättning om du blir bestulen på sådant du har med dig, som dator och mobil. Ifall du skulle bli allvarligt sjuk eller skadad kan du också få hemtransport, och om du tvingas avbryta studierna kan du få ersättning för outnyttjade kursavgifter.

När du köper reseförsäkring för minst 300 kronor får du 10 000 bonuspoäng (motsvarar 100 kr) att handla för på ICA.

Mer om reseförsäkring Studera utomlands

Reseförsäkring Backpacker

Reseförsäkring för dig som är 18-35 år. Med den får du ett omfattande skydd på långresan, till exempel tillgång till larmnummer dygnet runt, eftersökning och räddning samt sjukvård och hemtransport. Om du blir borta längre än du har planerat kan du så klart förlänga försäkringen.

När du köper reseförsäkring för minst 300 kronor får du 10 000 bonuspoäng (motsvarar 100 kr) att handla för på ICA.

Mer om reseföräkring Backpacker

Vanliga frågor