Schysstare studentliv

Så funkar Stammis Student

Som stammis-student får du upp till 50% rabatt på mat, smarta vardagstjänster hos ICA Banken, kostnadsfritt bankkort och poäng på allt du handlar.

Illustration

Ansök till Stammis Student

Allt laddas på bankkortet 

När du går med i Stammis Student får du ett ICA Bankkort som är kostnadsfritt under hela studietiden, och ett år efter att du slutar plugga. På kortet laddas fina studentrabatter på utvalda mat-, apoteks- och hushållsvaror. Tänk på att det kan ta upp till en månad innan det laddas för första gången. Varje månad får du ett nyhetsbrev från oss laddat med bra recept, tips och erbjudanden. Vi väljer varor som vi tror att du som student har nytta av och alla erbjudanden gäller i alla butiker. 

Här hittar du månadens studentrabatter i butik

Möjlighet till ränta och dubbel bonus med CSN

Låt ditt CSN komma direkt in på ditt konto i ICA Banken så kan du fixa både matinköpen och vardagsekonomin på samma ställe: räkningar, Swish, sparande och mycket annat. Då får du dessutom ränta* på saldo upp till 25 000 kr och dubbel bonus när du handlar för minst 2 000 kronor på en månad med ICA Bankkort på ICA och i Apotek Hjärtats butiker. Handlar du mellan 1 000 och 1 999 /månad får du dubbel bonus varannan månad.
När du flyttar ditt CSN till ICA Banken plussar vi på med 100 kr extra på kontot, så att du får ännu mer att handla för!

*Gäller from 1 feb 2023. Se aktuella räntor på icabanken.se/prislista. Bankkontot omfattas av den statliga insättningsgarantin. Läs mer på ica.se/stammis

Mer om ICA Banken för dig som student

Smarta och prisvärda försäkringar

I vår studentanpassade hemförsäkring ingår bland annat ”drulle”, olycksfallsförsäkring och reseförsäkring från 89 kronor per månad. De saker som du har hemma försäkras till ett värde av 150 000 kronor. Vi har också en kanonförsäkring för dig som studerar utomlands, och en reseförsäkring för dig under 35 år.

Mer om våra studentförsäkringar

15 % onlinerabatt hos Apotek Hjärtat

Ta hand om hela kroppen, inifrån och ut. Som medlem i Klubb Hjärtat får du 15 % studentrabatt när du handlar för minst 250 kronor online*.

Mer om Apotek Hjärtats studenterbjudande

*Gäller ej receptköp & förbrukningsartiklar inom läkemedelsförmånen. Kan inte kombineras med andra rabattkoder. 

Handla och få bonus

Som stammis-student samlar du poäng när du handlar hos oss –, poäng som kan förvandlas till bonus. Dessutom får du bra priser på nya varor varje vecka, vi kallar det för stammispris. Du kan också få personliga erbjudanden på varor vi tror du gillar. Och schyssta rabatter på roliga upplevelser och vardagstjänster från våra partners. Härligt va? Läs om fler stammisförmåner.

Ansök till Stammis Student

Vanliga frågor om Stammis Student: