Ta hand om din hälsa

Studentrabatt hos Min Doktor

Som stammis-student har du alltid 15 % rabatt på vaccinationer som TBE och resevaccin hos Min Doktor. På deras vård- och vaccinationsmottagningar kan du även få hjälp med allt från receptförnyelser och p-piller till urinvägsinfektioner, akne och friskintyg för covid-19.

Bild laddas

15 % rabatt på vaccinationer

Som stammis-student har du alltid rabatt på vaccinationer, till exempel mot TBE, influensa, pneumokocker och Hepatit A+B.

Ange kod ICA/Student.

Hitta din närmaste mottagning

Min Doktor har vård- och vaccinationsmottagningar på ett tjugotal olika platser i landet, ofta när ett Apotek Hjärtat eller ICA Maxi. Där får du hjälp av erfarna sjuksköterskor med allt från vaccinering till enklare vårdärenden som allergi, öroninflammation och sårvård. 

På de flesta av Min Doktors mottagningar kan du ta antikroppstester och även testa dig för covid-19 om du behöver ett friskintyg för att kunna resa. De har öppet även kvällar och helger.

Se var Min Doktors mottagningar finns

Kostnadsfria digitala vårdmöten

I Min Doktors digitala tjänst får du hjälp med allt från hudförändringar till infektionssjukdomar, stress, ångest och sömnbesvär, ledbesvär, könssjukdomar preventivmedel och astma. Erfarna barnmorskor, fysioterapeuter, specialistläkare, sjuksköterskor och psykologer ser till att du får den vård du behöver. Min Doktor har öppet dygnet runt och du behöver inte boka tid.

För mer information om utbud och priser se här.

Läs mer om digitala vårdmöten