Ta hand om din hälsa

Studentrabatt hos Min Doktor

Som stammis-student har du alltid 10 % rabatt på vaccinationer som exempelvis TBE, grundskydd och resevaccin hos Min Doktor. På deras vård- och vaccinationsmottagningar kan du även få hjälp viss sjukvård. I Min Doktors digitala tjänst får du alltid trygg vård direkt i mobilen, var du än befinner dig.

Illustration

10 % rabatt på vaccinationer

Som stammis-student har du alltid rabatt på vaccinationer, till exempel mot TBE, influensa, pneumokocker och Hepatit A+B.

Ange kod ICA/Student.

Hitta din närmaste mottagning

Min Doktor har vård- och vaccinationsmottagningar på ett tjugotal olika platser i landet, ofta nära ett Apotek Hjärtat eller ICA Maxi. Där får du hjälp av erfarna sjuksköterskor med allt från vaccinering till enklare vårdärenden som allergi, öroninflammation och sårvård. De har öppet även kvällar och helger, för de flesta vaccinationer behöver du inte boka tid.

Se var Min Doktors mottagningar finns

Sök vård digitalt - när det passar dig

I Min Doktors digitala tjänst träffar du erfarna barnmorskor, fysioterapeuter, läkare, psykologer och sjukgymnaster. Där får du hjälp med allt från hudförändringar till infektionssjukdomar, stress, ångest och sömnbesvär, ledbesvär, könssjukdomar preventivmedel och astma. Du träffar behandlaren digitalt, och kompletterar med bilder, videofilmer, provtagning och röntgen vid behov. Min Doktor har öppet dygnet runt och du behöver inte boka tid. 

För mer information om utbud och priser se här.

Sök vård digitalt