Lokala Föreningar vi sponsrar!

Klockareboden sponsrar lokala idrottsföreningar, så som Österlens BTK, Borrby IF, Skillinge IF, BSH Fotboll, Gislövsdal fotboll och Löderups IF!

BSH Fotboll

BSH Österlen är en sammanslagning mellan Borrby, Skillinge och Hammenhögs ungdomsverksamheter. Samarbetet började 2004 och har utvecklats mycket väl med åren och idag har vi 9 st träningsgrupper igång. Verksamheten drivs av engagerade, erfarna och välutbildade ledare och vi har motiverade tjejer och killar.

Vi har en tydlig filosofi i föreningen att alla ska behandlas lika och att alla ska ha roligt. Vi jobbar också för att vi ska ge ungdomarna en möjlighet till både sportslig och personlig utveckling. Resultatet i matcherna får inte ta överhanden över vikten av social utveckling och gemenskap. Vi jobbar också för att vi ska vara en verksamhet som har tydliga regler och riktlinjer och ungdomarna ska känna att alla är välkomna.
Det är viktigt att både ledare och spelare uppträder som goda föredömen både på planen och i det dagliga livet.

Borrby IF

Borrby finns en fotbollsklubb, Borrby IF, som grundades 1926. Klubben spelar i herrarnas Division 6 Syd-Östra. Hemmaarena är Borresvall, en idrottsplats i utkanten av Borrby. Borresvall publikrekord ligger på omkring 5580 åskådare under 1956 års YA-Cupfinal mellan Hammenhögs IF mot Skillinge IF.

Österlens BTK

Österlens BTK spelar i Sveriges högsta serie, Pingisligan!

Österlens BTK säsongen 2012/2013. An Shu, Niclas Almström, Hampus Söderlund, Wang Dian Yang.

Liga 06

Upptakten till Liga06 startade år 2005 med gemensamt B-lag mellan Ingelstorps IF och Löderups IF. De båda föreningarna hade då ett antal tuffa år bakom sig med spel i ”lingonserien” för A-lagen.

B-lags samarbetet fungerade så pass bra att det även blev bestämt att gå vidare med ett samarbete för A-lags fotbollen.
Namnet LIGA06 kom på tal LIGA 06 står för:
Löderup och Ingelstorps Gemensamma Allians med startår 2006.

Skillinge IF