Vi hjälper dig med serviceärenden

Kundtjänst

Vi hjälper dig med serviceärenden

Det första du möter på ICA Maxi Häggvik är oss som jobbar med information och spel. Här kan du bland annat göra byten och reklamationer. Det är också här du registrerar dig för vårt enklare sätt att handla - ICA Självscanning.

Spelavdelningen

Vi är ombud både för Svenska spel och ATG samt Bingolotto. Det innebär att du bland annat kan spela på hästar hos oss och vi har även de flesta andra av de vanligaste spelen. Tips, trav och lotter brukar vi säga. Vid våra elektroniska väggtidningar får du alltid rykande färsk information. För dig som inte vill tippa själv har vi oftast något andelssystem av olika slag. Har du vunnit får du självklart lösa in vinsten här hos oss.

18-årsgräns gäller för alla typer av spel. Vi ber dig som är under 30 år att visa legitimation så hjälper du oss i vårt arbete.

information & återköp

Information & återköp

Behöver du hjälp med någon typ av information eller kanske göra ett återköp, så hjälper vi dig gärna. Prisgaranti - det är självklart för oss att du kan lite på att det blir rätt pris i kassan när du betalar. Skulle du få betala ett högre pris på en vara än vad som står i hyllan, får du 25kr som kompensation och tack för att du uppmärksammar oss på ett fel.

Receptfria läkemedel

Du har väl inte missat att vi numera säljer receptfria läkemedel? Här kan du handla allt från huvudvärkstabletter till produkter som kan hjälpa dig att sluta röka. Även inne i butiken finns Apotek Hjärtat där du kan hämta ut recept samt Min Doktor - en liten vårdmottagning där du kan behandla enklare sjukdomar, vaccinera dig och utför olika kontroller och tester.

18-årsgräns gäller för alla typer av receptfria läkemedel. Vi ber dig som är under 30 år att visa legitimation så hjälper du oss i vårt arbete.

ICA kort

Hos oss kan du ansöka om ICA kort, sätta in eller ta ut pengar. Övrig information kan du hitta på www.icabanken.se

Övriga tjänster

Hos oss kan du även:

  • fylla på kontantkort till mobilen
  • köpa presentkort, upplevelsepaket, frimärken och kuvert
  • köpa tobak, tobakstillbehör och nya, nikotinfria alternativ
  • köpa gasol och byta in gamla tuber. Tänk på att den gamla tuben stannar i bilen under betalningen då bytet av gasol sker utomhus.

18-årsgräns gäller för alla typer av tobak. Vi ber dig som är under 30 år att visa legitimation så hjälper du oss i vårt arbete.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Kundtjänst
08-562 568 35
08-562 568 41