ICA Hemma

Allt för ditt hem och din fritid

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Häggvik hittar du ett stort urval till ditt hem och din fritid, så att du har bra möjligheter att inreda och skapa just den atmosfär du önskar till ditt hem. Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss. Special 08-562 568 75

Köket & hemmet - Köket är hjärtat i huset. Hos oss hittar du alla saker för att lyckas med maten, dukningen och för att göra köket till ett rum att trivas i. Vi har fyllt vår köksavdelning med köksredskap, glas, muggar, skålar, bestick, kökshanddukar och bakredskap. Här hittar du även partytillbehör, servetter och ljus.

El-hushåll - På denna avdelning hittar du hushållsapparater till köket och städningen. Allt från kaffebryggare till bakmaskiner och dammsugare.

Hemtex - På vår Hemtex-avdelning hittar du stilar för alla hem. Du hittar smarta snygga och prisvärda kuddar, plädar, sängkläder, handdukar, badrumsmattor och prydnader. 

Leksaker & barnkläder - Födelsedag eller vardagspresent? Hos oss hittar du prisvärda leksaker och böcker för både småttingar och storasyskon. Välj bland pussel, radiostyrda bilar, dockor och lego. På denna avdelning hittar du även säsongens kläder och skor för barnen.

 

Böcker & media - Säg hej då till tråkiga stunder! På vår avdelning hittar du underhållning för alla åldrar. Välj bland X-box, Playstation och Nintendo. Vi har alltid de senaste böckerna och filmerna. En ny tv, högtalare eller tillbehör till mobiltelefonen - vi har lite av det mesta!

 

Kläder & skor - Vår sko- & klädavdelning för vuxna med skor för alla säsonger och kläder i olika modeller och stilar. Allt från sportkläder till skoputs.

 

Säsong - Med odlingslust och rätt redskap formar du din trädgård till en spirande och välskött oas. Så låt dig inspireras av utemöbler, växthus, trädgårdsmöbler, gräsklippare, utomhusbelysning, krukor och fröer – alltid efter säsong.

 

Grill - Vi har en väldigt stor grillavdelning med grillar i många olika varianter och prisklasser från kända varumärken. Här hittar du även massor av tillbehör. Vi säljer även gasol från AGA. Vi är också premiumåterförsäljare för Weber!

 

Städ - Håll rent och snyggt hemma. Här hittar du all städutrustning som du kan tänka dig behöva. Allt från dammtrasor, diskborstar och strykbrädor till mikrofibermoppar och mopphinkar.

 

Fixa & kontor - Här finner du det mesta du behöver till kontoret och hemmakontoret. Anteckningsblock och pennor, mappar och register och mycket mer. Vi har även verktyg, smarta tillbehör till bilen och mycket mer som gör det enklare för dig att fixa själv hemma. På denna avdelning hittas även födelsedagskort, garner och förvaring.

 

Lampor & batterier - I den här kategorin finner du alkaliska batterier, lithiumbatterier, hörselapparatsbatterier, glödlampor, halogenlampor, led-lampor, spotlights och mycket mer.

 

Baby - På vår babyavdelning hittas det mesta till de minsta i familjen. Allt från blöjor och nappflaskor till tallrikar och babykläder.

 

Välkommen in!

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration