Färskvaror

Färskvaror

Här säljer vi allt från egenmald nötfärs och kotletter för vardagsmaten, till oxfilé eller entrecôte till helgen. Du kan även hitta ett brett sortiment med korvar, pålägg, pasta och såser.

Kött

Letar du efter något mer spännande eller annorlunda? Vår ambition är att hålla marknadens bästa köttavdelning, både i sortiment och pris. Har du önskemål om något som vi inte har i sortimentet är du välkommen att fråga vår duktiga personal, så försöker vi hitta en lösning just för dig.

Det mesta av vårt kött är konsumentpackat, vilket innebär att vi kan garantera att det är av hög kvalitet och god smak. Dessutom gör förpackningens skyddande atmosfär att köttet håller längre. Vi som jobbar i butiken kontrollerar att köttet hanteras rätt och håller rätt temperatur. Fråga gärna oss i köttavdelningen om du vill ha tips på hur du kan tillaga godbitarna.

Vi maler även vår egen nötfärs, köttet kommer ifrån närproducenten Lövsta kött utanför Uppsala. De har sina uppfödare inom radien av 15 mil och leveranser inom 6mil - www.lovstakott.se. Förutom detta har vi ett samarbete med Sollentunas egna Bögs Gård, därifrån köper vi närproducerat kött från deras egenuppfödda djur som har fått en så naturlig uppväxt som möjligt - www.bogsgard.se. Leveranser från Bögs Gård sker kring löning varje månad.

Chark

I charkavdelningen hittar du allt från vardagsmat som falukorv och pannkakor till riktiga delikatesser som äkta parmaskinka och spännande tapas. Till charken hör också avdelningen Sallad & Färdigmat. Här erbjuder vi våran salladsbar där du kan plocka ihop din egen sallad till lunchen. Fråga oss gärna om det är något du undrar över eller saknar i sortimentet, vi gör vårt yttersta för att tillgodose alla kunders önskemål.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Färskvaror

08-562 568 60

Catering för alla tillfällen