En fräsch, välfylld och välsorterad butik

En fräsch, välfylld och välsorterad butik

Vår strävan på Maxi ICA Stormarknad Häggvik är att erbjuda dig en fräsch, välfylld och välsorterad butik med Sveriges lägsta priser. Hos oss kan du handla allt du behöver och vi erbjuder prisvärda produkter med högsta kvalitet.

Vår totalyta är cirka 11 000 kvm och vi har omkring 170 medarbetare som gör allt för att ditt handlande ska bli ett rent nöje. Givetvis är vi utrustade med självscanning för att göra handlandet enklare och bekvämare för dig. Välkommen till Sveriges billigaste stormarknad med låga priser, varje dag, året runt!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Häggvik är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Vi är med och Maxar livet!

RBU arbetar för rörelsehindrade barn och ungdomars rätt i samhället. Tillsammans med RBU tycker vi på ICA Maxi att alla barn har rätt till en bra barndom. Alla barn och ungdomar har rätt att mötas med kärlek, respekt och få möjlighet till att utvecklas. Att maxa livet. Därför stöttar vi på ICA Maxi, tillsammans med våra kunder, RBU ekonomiskt och med att hjälpa dem att nå ut med sitt budskap. 

Handla smart med vår inköpslista

Här kan du ladda ner en inköpslista speciellt framtagen av oss på Maxi ICA Stormarknad Häggvik. Med en smart indelning av underrubriker, får du enkelt en bra överblick på vad du tänkt handla. Listan laddas ner som pdf och sen är det bara att skriva ut.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

facebook