En fräsch, välfylld och välsorterad butik

En fräsch, välfylld och välsorterad butik

Vår strävan på Maxi ICA Stormarknad Häggvik är att erbjuda dig en fräsch, välfylld och välsorterad butik med Sveriges lägsta priser. Hos oss kan du handla allt du behöver och vi erbjuder prisvärda produkter med högsta kvalitet.

Vår totalyta är cirka 11 000 kvm och vi har omkring 170 medarbetare som gör allt för att ditt handlande ska bli ett rent nöje. Givetvis är vi utrustade med självscanning för att göra handlandet enklare och bekvämare för dig. Välkommen till Sveriges billigaste stormarknad med låga priser, varje dag, året runt!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Häggvik är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Vi är med och Maxar livet!

RBU arbetar för rörelsehindrade barn och ungdomars rätt i samhället. Tillsammans med RBU tycker vi på ICA Maxi att alla barn har rätt till en bra barndom. Alla barn och ungdomar har rätt att mötas med kärlek, respekt och få möjlighet till att utvecklas. Att maxa livet. Därför stöttar vi på ICA Maxi, tillsammans med våra kunder, RBU ekonomiskt och med att hjälpa dem att nå ut med sitt budskap. 

AjaBajaCancer

AjaBajaCancer är en ideell förening som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. Att färre barn drabbas och att dödligheten minskar över tid är givetvis en fantastisk sak. Men barncancern är också långt ifrån utrotad. Och när den slår mot de allra yngsta, så slår den också mot de allra mest utsatta. Familjer och dess vardagar går i bitar – något som ingen forskning i världen kan lösa. AjaBajaCancer finns där som en hjälpande hand till familjerna och erbjuder stöd i den vardag som de befinner sig i just nu. Därför har vi på ICA Maxi Häggvik tillsammans med våra kunder valt att stötta AjaBajaCancer och deras arbete.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.