Ingefärs- och sesammarinad

Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ingefärs- och sesammarinad

En asiatisk ingefärs- och sesammarinad som ger härlig smak till både fläskkött och fågel. Lägg köttet i marinaden i god tid före tillagning, så att det hinner dra åt sig ordentligt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Ingefärs- och sesammarinad

Ingredienser

1 sats
4 vitlöksklyftor
4 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk färskriven ingefära
3 msk farinsocker
1/2 dl ljus soja
2 msk asiatisk fisksås
2 msk sesamolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Supersås & marinad
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rub - grundrecept
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Syrlig thaimarinad med gurkmeja och citrongräs
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Honungsmarinad
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Het misomarinad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad