Cornbread

Cornbread är ett måste på thanksgivingmiddagen men passar även bra till heta grytor. Brödet praktiskt taget smälter i munnen och sötman kompletterar salta och heta rätter otroligt bra! Brödet bakas med bland annat filmjölk, majsmjöl och socker.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stI listan står inget om ägg men i instruktionerna hänvisas till ägg. Otydligt recept, men jag chansar 🙂
Carina
På tok för sött! Kändes mer som sockerkaka än bröd.
Caroline
Så fruktansvärt gott. Tack Moa D.T. i Lund för att jag fick smaka.
Susanne
Supergod, jag byter ut vetemjölet mot glutenfri mix mjöl så att receptet passar mina behov. Brödet blir god till frukost eller som side dish för chilli con carne.
Mireya
Tip! Om du har ingen lättfil kan du göra halv mjölk halv yoghurt
Sally
As an American I’m quite particular about cornbread but I think this recipe is fine. Careful not to over mix and smooth out the top of the batter before putting n the oven (it doesn’t smooth out on its own). You can also substitute some of the sugar for honey! 35 min for me
Sally
Gott! Max 30 min i min varmluftsugn.
Isabella
Kan man frysa in det här brödet?
Alexandra
Hej Alexandra! Ja det bör funka fint. Hoppas du gillar brödet. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Är det 175°C för vanlig ugn eller varmluftsugn?
Nanna marie
Hej Nanna Marie! Vi anger alltid för vanlig ugn, för det är det vi har när vi provlagar våra recept. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Älskar detta! Bakar alltid till Thanksgiving och ibland till söndags lunchen
Anna