Cornbread

Betyg 4.4 av 5.90 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Cornbread

Cornbread är ett måste på thanksgivingmiddagen men passar även bra till heta grytor. Brödet praktiskt taget smälter i munnen och sötman kompletterar salta och heta rätter otroligt bra! Brödet bakas med bland annat filmjölk, majsmjöl och socker.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Cornbread

Ingredienser

6 portioner
125 g smör + lite till formen
1 1/2 dl socker
2 ägg
2 1/2 dl lättfil
1 tsk bakpulver
2 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 dl majsmjöl
1 tsk salt

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

9 st
  • På tok för sött! Kändes mer som sockerkaka än bröd.

    Caroline

  • Så fruktansvärt gott. Tack Moa D.T. i Lund för att jag fick smaka.

    Susanne

  • Supergod, jag byter ut vetemjölet mot glutenfri mix mjöl så att receptet passar mina behov. Brödet blir god till frukost eller som side dish för chilli con carne.

    Mireya

Testa liknande recept

  • Corn dog
    Betyg 4.1 av 5.52 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matmuffins med feta & aprikoser
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Förenklade amerikanska pannkakor
    Betyg 4.1 av 5.523 personer har röstat
    Receptet har 54 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Majstortillas i stekpanna
    Betyg 3.1 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad