Halloween

Köttfärsfötter till halloween

När vi inte trodde att det kunde bli obehagligare så överträffade vi oss själva. Dessa köttfärsfötter kan du bjuda på till halloween.
Så gör du ett baconhuvud till halloween!

Fötter gjorda på köttfärs

Ni minns kanske vårt delikata baconhuvud som vi gjorde förra halloween? Vi vill såklart inte göra er besvikna detta år så varsågoda: Här visar vi hur du gör saftiga köttfärsfötter. Bu?

 • Förbered köttfärslimpan

  Till dessa fossingar behöver du utgå från ett köttfärslimperecept. Vi valde det här goda där man äter den med gräddsås och potatis och det går såklart bra att äta dina fötter med samma tillbehör. 

  Recept: Köttfärslimpa med gräddsås

 • Låt vila

  Alla fötter mår bra av att vila så även dessa. Låt smeten stå i cirka 20 minuter. Under tiden kan du börja skapa lök-naglar och benknotor. 

 • Forma naglar av lök

  Nu behöver du cirka två gula lökar. Skär ut tunna bitar av löken för att forma naglarna. Skiva två lökringar som senare kommer att få agera benknotor.

 • Forma fötterna

  Nu har fötterna fått vila och det är dags att forma dom till sin fulla potential. Dela köttfärsen i två lika stora delar och sedan är det bara att skapa dom fötter du vill ha. 

 • Dags för pedikyr

  Dags för pedikyr! Skojar bara.... Tryck in löknaglarna i tårna och placera lökknotorna på toppen av ankeln. 

 • Tillaga

  In i ugnen på cirka 200°C. i sisådär 20 minuter. Ta ut fötterna och ät med nykokt potatis, såååås och kanske lite rårörda lingon. Och såklart, om någon inte äter fötter så går det bra att laga ett baconhuvud istället. 

 • Vågar du handla ingredienserna online? 

  Vågar du handla ingredienserna online? 

  Vi har laddat upp med ett riktigt läskigt Halloweensortiment i år, och vi kan lova en skrämmande bra handlaupplevelse!

Artiklar (1543)

Kusligt!

Ryslig hallonpaj till halloween

Hallonpaj för den som inte blir mörkrädd i första taget. Med färdig smördeg som pajskal och hallon som blooodig fyllning är den busenkel att göra!

Hjälp?

Läskigt fula recept till halloween

Det vankas halloween och vad passar inte bättre då än att vi visar våra absolut läskigaste recept. Läskiga för att dom är så förbenat fula. Varsågoda.

Gulligt och gott!

Ostpumpa till halloween

Ostbrickan blir extra festlig med en ostpumpa till halloween. Här visar vi hur du gör!

Kusligt gott!

Läskiga recept till halloween

Duka upp med riktigt skrämmande rätter till årets läskigaste helg, halloween. Vad sägs om att bjuda på avhuggna fingrar, spindelkakor, bajsemojis och marängspöken?

Våga prova!

Pumpaguide!

En guide för dig som vill lära dig mer om matiga pumpor. Testa något av våra recept!