Fixa en skinkhand till halloween
Vi visar steg för steg hur du gör en extremt obehaglig men god skinkhand.
Hallonpaj för den som inte blir mörkrädd i första taget. Med färdig smördeg som pajskal och hallon som blooodig fyllning är den busenkel att göra!
För att skapa denna lilla mardröm behöver du ICAs veganska smördeg 250 g, 500 g färska eller frysta hallon, 1 msk majsstärkelse, en pajform ca 27 cm i diameter samt 1 ägg till pensling. Extra gott blir det om du serverar med vaniljglass eller vaniljsås.
Blanda hallonen med majsstärkelsen och lägg i botten av en pajform.
Skär degen rund så den passar formen. Skär ut mun, näsborrar och ögon och lägg ansiktet på hallonen. Av den överblivna degen rulla 2 lite större bollar till kinder, en större till hakan och pannan samt en mellanstor boll till nästoppen och 2 mindre till näsvingarna. Lägg sen det rysliga ansiktet uppe på hallonen.
Glöm inte att addera tänder i munnen! Sen trycker du till degen i kanterna och justerar ansiktet tills du är nöjd med ditt mästerverk. Dags att pensla med ägg för extra glow och sen skjuts in i ugnen i 25 minuter på 200 °C.
Sådär! Redo att servera med glass även om vi förstår att det tar emot att skära i detta vackra ansikte. Happy halloween!
Vi visar steg för steg hur du gör en extremt obehaglig men god skinkhand.
Skrämmande men också lite gullig? Med denna lilla ostbricka imponerar du enkelt när det vankas halloween.
Vi har gjort det igen, fast denna gång i form av köttfärsfötter.
Om du vågar kan du göra ett läskigt baconhuvud och servera till halloween!
Det enda du behöver är färdigköpta kakor, choklad och en pingvinstång.