Cream cheesebollar med "ostkrokskross"

10
2
Cream cheesebollar med "ostkrokskross"

Dessa cream cheesebollar tar lite tid att förbereda då de gärna ska kylas över natten, men de är dock lätta att laga till. Osten smaksätts med aprikoser och chili och innan servering dekoreras de genom att rullas i krossade ostbågar.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Cream cheesebollar med "ostkrokskross"

Ingredienser

25 st
200 g
färskost
8
torkade aprikoser
3 msk
sötmandel
1 krm
chiliflakes
1 1/2 dl
ostbågar/cheez doodles
1 krm
salt

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Sofia

2020-12-22

Älskar dessa, gör dom varje år till uppesittarkvällen och de blir alltid väldigt populära 😍

Karin

2011-08-20

Urk! Som att sleva i sig creamcheese. Ostkrokarna mjuknar och blir mossiga på mindre än 10 minuter. Inte gott!

Testa liknande recept