Kycklingsoppa med avokado
Ägg är en råvara som används flitigt i kinesiska rätter. Den här mättande och värmande kycklingssoppan med sesam- och ingefärssmak är inget undantag! Ägget rörs ner mot slutet och gör soppan krämig och lite flockig, men det är exakt så det ska vara.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015
Ingredienser
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Gör äggfri: Uteslut äggen och servera i stället med t ex tofu. Kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer