Grönsakscouscous

Betyg 2.1 av 5.
9 personer har röstat
0
Grönsakscouscous

Marockansk sallad med couscous, ugnsrostade grönsaker, mynta, persilja och citron. Spännande tillbehör till t ex lammkorv.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Grönsakscouscous

Ingredienser

4 portioner
500 g  grönsaker t ex paprika, zucchini, lök, vitlök
2 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 dl  couscous
2 msk  färskpressad citronjuice
1 dl  hackad persilja
1 msk  hackad mynta
ev salt och peppar
ev persilja till garnering

För alla

Kontrollera innehållet i buljongen i övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt couscous med quinoa, bovete, ris eller bönor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.1 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marockansk färsgryta med myntayoghurt
Betyg 3.3 av 5.
37 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh med citron
Betyg 2.2 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sweet chili-glaserad kassler
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Harissamorötter med couscous och tahini
Betyg 4.5 av 5.
73 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marockansk kycklinggryta
Betyg 4.2 av 5.
356 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunisiska lammfärsspett med couscoussallad
Betyg 4.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga