Grillad oxfilé

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Grillad oxfilé

Att grilla oxfilé, det är en riktig klassiker och med bra kött är det svårt att misslyckas med grillmiddagen. Låt gärna oxfilén ligga framme en liten stund innan den läggs på grillen, så blir resultatet ännu bättre. Krydda bara med salt och peppar, enkelt och gott.

Grillad oxfilé

Ingredienser

4 portioner
600 g  oxfilé (gärna svensk)
1/2 msk  olja
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi840 KJ / 200 kCal
Fett8 g
Salt2 g
Kolhydrater0 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Helstekt pepparfilé
Betyg 4 av 5.
84 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Helstekt oxfilé med konjakssås
Betyg 4.4 av 5.
88 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skomakarlåda om hösten
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad oxfilé med lök- och senapsmarmelad
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helstekt oxfilé
Betyg 4.1 av 5.
199 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Oxfilé tournedos
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga