Fisktacos

Betyg 2.4 av 5.
135 personer har röstat
1
Fisktacos

Variera fredagsmyset och bjud på nyttiga och krispiga fisktacos! Den friterade, vita fisken passar utmärkt till de klassiska gröna och röda mexikanska såserna.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Fisktacos

Ingredienser

4 portioner
400 g  fast vit fisk, t.ex hoki, gös eller sej
färskpressad juice av 1   lime
1/2 tsk  salt till fisken
1 krm  peppar till fisken
2 dl  vetemjöl
2 tsk  chilipulver
2 tsk  oregano
1/2 tsk  salt
2   ägg
1 tsk  tabasco
3 dl  fint smulade salta kex
1 1/2 l  olja till fritering, t.ex rapsolja

Till servering

10 - 12   små vetetortillas (se länk nedan)
4 dl  finhackad rödkål

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
135 personer har röstat

Kommentar

Lätt, fräsch och jättegod tacos variant som genast blev en favorit. Såserna är jättegoda!

Max

2016-04-28

Testa liknande recept

Hokifilé med sallad på avokado och grillad paprika
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesam- och fetaostgratinerad fiskfilé
Betyg 3.6 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisksoppa i rött
Betyg 2.6 av 5.
505 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pintxos "coca de chorizo"
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frasiga kex med chokladcréme och marshmallows
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spetsad melon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga