Franska skurna pepparkakor

Förtjusande goda och franskt skurna pepparkakor. De kraftfulla kryddorna tillsammans med sötmandel gör kakorna ljuvliga. Enkla att göra och ett roligt alternativ till vanliga pepparkakor.

Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
33 stEnkelt och gott, super att ta med som julpresent!
Maria
Älskar hur enkelt detta är! Brukar ta vanlig pepparkakskrydda men lägga till 2 extra tsk. För tycker det blir perfekt smak då 😍
Alice
Gott och lätta att göra
Carina
Jättegoda! Jag tog en påse pepparkakskryddor i degen och hade rostade hackade solrosfrön istället för mandel pga allergier i familjen. Fungerade finfint!
Annika
Gott, snabbt och enkelt!
Dan
Svårt att få mer än 80 kakor..
Mona
Ökade temp till 200 och gräddade i 15 minuter. Då blev det riktigt bra och liknade bilden
Thomas
Jag använde mandelspån i stället för hel mandel Jättelätt att skära i skivor som inte gick i sönder
Gertrud
Jättebra recept, insåg att det var lite svårt att få till bra skivor men att om man gjorde dem lite tjockare o sedan plattade till dem i handflatan så blev det både bra storlek och tjocklek (och så var det lite lättare att skiva)! Bakade mina helt i varmluft och då räckte det med 6min i ugnen.
Charlotte
Mina blir till flisor när jag ska skära upp och grädda i ugnen. Vad har jag gjort för fel här?😅
Alexandra