Värmande glöggbourbon

Betyg 2.9 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Värmande glöggbourbon

Bourbon, en typ av amerikansk whiskey, rödvinsglögg och mandarin blandas och upphettas. Mer värmande under vinter och jul än så här kan det inte bli.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Värmande glöggbourbon

Ingredienser

8 glas
75 cl röd vinglögg
3 dl bourbon (t ex Four Roses)
tunna skivor av mandarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Isad äppelglögg
Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Godaste glöggen
Betyg 2 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varm clementinglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Royal Christmas
Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tranbärs- eller lingonglögg med ingefära
Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad