Varm apelsindryck med svartpeppar och honung

Under vintern är det härligt att frossa i nypressad apelsinjuice. Längtar du efter något mer värmande så prova att försiktigt värma apelsinjuicen. Kryddad med lite svartpeppar och honung toppad med citronmeliss värmer apelsindrycken gott en ruggig dag.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi300 KJ / 72 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater16 g
Protein1 g
Kommentarer
4 stVIVEKA: Du menar ekol. effekten försvinner då? Fast ska ju ej koka.
Sandra
Bättre att göra marmelad eftersom det är ekologiska apelsiner. Då kan man använda skalet också.
Viveka
Att döda juicen med värme är inte bra. Enzymer tål max 45 grader. Använd vanlig juice i stället. Den är redan pastöriserad. Alltså upphettad.
Viveka