Panerad skinka
Panerad skinka, eller schnitzel som den också kan kallas, är en skinkrätt som paneras och därefter steks eller friteras innan servering. Den panerade skinkan blir lyxigt krispig och utgör en utmärkt grund till en god middag. Hos oss hittar du recept på den bästa, panerade skinkan!
Recept Visar 3 stycken(3)
Cordon Bleu
Betyg 4.7 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Tonkatsu på julskinka med rödkålssallad
Betyg 4.8 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer2
Receptet tar Under 45 min att tillagaUnder 45 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Kokospanerad skinkschnitzel med mangosås
Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 45 min att tillagaUnder 45 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel