Rabarbermojito

Gör din Mojito somrig och välsmakande genom att tillsätta, förutom de klassiska smaksättarna lime och fräscha myntablad, ljuvlig rabarber. Rabarbermojito blir läskande god och svalkande och är perfekt att välkomna dina vänner med.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Ingredienser
10 glas
5 limefrukter
kvistar från 2 krukor mynta
5 dl vit rom
5 dl konc rabarbersaft
krossad is
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi630 KJ / 151 kCal
Fett0.2 g
Salt0 g
Kolhydrater11 g
Protein0.5 g
Kommentarer
Jag gillar varken mynta eller rom särskilt mycket men detta blev jättegott! Mycket is ska det vara!
Anna
2023-10-08Ska det inte fyllas på med något kolsyrat, blir det inte stark rabarbersmak med koncentrerad rabarbersaft om man bara blandar ut med med lika mängd rom? Eller vice versa, mycket rom om man inte toppar upp med soda eller så?
Siv susanne
2020-06-14Hej Siv Susanne! Det går självklart bra att toppa med lite soda/någon kolsyrad dryck om man vill. I detta recept toppas inte drinken med något och vi tycker att det smakar gott! Hälsningar Elina
ICA-köket
2020-06-15