Persimon- och avokadocrudo

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Persimon- och avokadocrudo

Persimon- och avokadocrudo är svaret när du letar efter en fräsch förrätt. Avokado, persimon och silverlök skivas tunt på mandolin och serveras med en syrlig dressing på blodapelsin och korianderfrön.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2025

Tunt skuren persimon och avkokado på ett fat toppade med silverlöksringar och mynta.

Ingredienser

4 portioner
1 blodapelsin (1 dl juice, för 4 port)
1 tsk riven ingefära
1/2 tsk mortlad svartpeppar
1 tsk hela korianderfrö
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
2 avokador
1 persimon (kaki)
1/2 silverlök
1/2 kruka mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Syrlig smoothie med blodapelsin
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Citrussallad med lime- och myntasocker
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Alkoholfri gin och tonic
    Betyg 3.5 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fräsch Myntasås
    Betyg 3.1 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tiramisu med blodapelsin och mynta
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Leslie Waters exotiska fruktsoppa
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad