Päronhalvor med mintchokladmousse

Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
0
Päronhalvor med mintchokladmousse

Päronhalvor med mintchokladmousse är en härlig efterrätt som minner om det glada 70-talet. Sjud päron i citron och socker och gör en mousse av mörk blockchoklad, ägg, vispgrädde och pepparmintolja. Garnera med citronmeliss och After Eight.

Päronhalvor med mintchokladmousse

Ingredienser

8 portioner
8 päron
saft av 1 citron
1 dl socker
4 dl vatten

Mousse

200 g mörk blockchoklad
3 ägg
2 dl vispgrädde
pepparmintolja (några droppar)

Garnering

citronmelissblad
8 after eight

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stracciatella med mint- och mandelkross
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade päron med mintchokladsås och rostade nötter
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
After Eight med mousse
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktsallad med After Eight-fluff
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mintchokladsås
Betyg 3.1 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mintkaffe
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga