Paprika- och chilirub

Betyg 2.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Paprika- och chilirub

En rub är en torr kryddblandning som ger mycket smak på direkten. Den här paprika- och chilirubben är en riktig höjdare till fläskkött, gärna tjocka revbensspjäll. Se till att gnida in kryddorna ordentligt i köttet för mesta möjliga smak.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Paprika- och chilirub

Ingredienser

1 sats
1 msk rökt paprikapulver
1 msk paprikapulver
2 tsk vitlökspulver
2 tsk malen kanel
1 tsk anchochili i pulverform
1 tsk farinsocker
1/2 msk nymald svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.9 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bbq-krydda
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jordnöts-rub
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad