Nyårsbubbel med blodapelsin

Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyårsbubbel med blodapelsin

Gillar du dina drinkar lite beska och med en viss bitterhet? Då ska du prova att blanda mousserande vin med campari och isbitar av blodapelsinjuice. Kallt, läskande och utmärkt som fördrink på nyårsafton!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2013

Nyårsbubbel med blodapelsin

Ingredienser

6 portioner
6 tsk campari
12 isbitar blodapelsinjuice
1 flaska halvtorrt mousserande vitt vin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kejsargrogg, Bellini och Mimosa
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sommarbubbel
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mimosa
    Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Plommon-bellini
    Betyg 2.7 av 5.85 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Festlig norrländsk drink
    Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Annas bellini
    Betyg 2.6 av 5.78 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad