Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Mellismums med vaniljkvarg och frukt

Detta nyttiga mellanmål slänger du ihop på ett kick, och det passar lika bra att bjuda som fräsch vardagsefterrätt! Proteinrikt och sunt med dina favoritbär till.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2015
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda ihop cottage cheese och kvarg i en bunke. Lägg upp i 4 skålar (för 4 portioner).
  2. Skala apelsinerna med kniv och skär ut hinnfria filéer, se till att få med så lite av det vita som möjligt.
  3. Fördela apelsinfiléer och blåbär i skålarna. Avsluta med att pudra över lite kanel.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g cottage cheese
  • 1 dl kvarg med vaniljsmak
  • 2 apelsiner
  • 125 g färska eller frysta blåbär
  • malen kanel att pudra över
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 599 kJ / 143 kCal