Mellismums med vaniljkvarg och frukt

12
0
Mellismums med vaniljkvarg och frukt

Detta nyttiga mellanmål slänger du ihop på ett kick, och det passar lika bra att bjuda som fräsch vardagsefterrätt! Proteinrikt och sunt med dina favoritbär till.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015

Mellismums med vaniljkvarg och frukt

Ingredienser

4 portioner
250 g cottage cheese
1 dl kvarg med vaniljsmak
2 apelsiner
125 g färska eller frysta blåbär
malen kanel att pudra över

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 599 KJ / 143 kCal
Fett 5 g
Salt 0.56 g
Kolhydrater 11 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden