Krabbsås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Krabbsås

Det här utsökta receptet på krabbsås är en riktig höjdare med festlig smak och som känns lyxig. Trots det är krabbsåsen lättlagad och tar max tio minuter att göra. Servera till krabba och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1998

Krabbsås

Ingredienser

4 portioner
1   burk crème fraiche
1   burk ishavsrom (à 60 g)
1   klick majonnäs
lite dill
några droppar limesaft
rivet limeskal

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Julsallad med granatäpple och saltrostad mandel
Betyg 4.2 av 5.
40 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Romdipp med chips
Betyg 4.7 av 5.
71 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispiga kokostoppar
Betyg 3.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vaniljkokta nektariner
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesam- och fetaostgratinerad fiskfilé
Betyg 3.6 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lime- och korianderslungad majs
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga