Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Krabbsås

Det här utsökta receptet på krabbsås är en riktig höjdare med festlig smak och som känns lyxig. Trots det är krabbsåsen lättlagad och tar max tio minuter att göra. Servera till krabba och njut!

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda crème fraiche med ishavsrom. Detta räcker men vill du anstränga dig ytterligare så kan en klick majonnäs, lite dill och några droppa limesaft och rivet limeskal göra såsen extra lyxig. Servera till krabban.

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 burk ishavsrom (à 60 g)
  • 1 klick majonnäs
  • lite dill
  • några droppar limesaft
  • rivet limeskal
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?