Korean hot dog – Korv med kimchi slaw
Korv med bröd med en koreansk touch! Hotta upp den klassiska varmkorven med asiatiska tillbehör som krämig coleslaw med kimchi, rostade sesamfrön och färsk koriander.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2023
Ingredienser
4 portioner
1 morot
200 g kimchi
1 finskuren salladslök
3/4 dl majonnäs
4 korvar
4 korvbröd
2 msk rostade sesamfrön
2 msk rostad lök
1 dl färsk koriander
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen, korven och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av korvbröd och rostad lök.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Värm korvbröden genom att hänga dem på stekpannans kant medan du steker korvarna.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1557 KJ / 370 kCal
Fett26 g
Salt2.5 g
Kolhydrater24 g
Protein10 g
Kommentarer
Provade med kimchi från märket Risberg - blev jättegott! Jag är inte särskilt förtjust i coleslaw men det här var fem resor godare. Vi lassade på så mycket röra att korvarna knappt räckte till. Det här gör vi om!
Tina
2023-02-27Tyvärr tog smakerna i kimchi slawn ut varandra på något konstigt sätt. Smakade inget alls. Ska testa med lite mindre majjo nästa gång.
Moa
2023-02-25