Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Hasselnötscappuccino

Hasselnötscappuccino är en krämig men nötigare version av klassisk cappuccino. Enkelt rör du ner hasselnötssirap i en het espresso, häll varligt på den skummade mjölken och toppa med hackade hasselnötter.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ut hasselnötssirap (coffee syrup) i 1/3 espresso.
  2. Tillsätt 1/3 varm mjölk. Avsluta med 1/3 mjölkskum.
  3. Garnera med hackad hasselnöt.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1 tsk hasselnöt (coffee syrup)
  • espressokaffe (eller starkt kaffe)
  • varm mjölk
  • hackade hasselnötter (till garnering)
Lägg till i inköpslistan