Grillad laxfilé med frasig topping

Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Grillad laxfilé med frasig topping

Våga grilla fisk! Och låt oss då föreslå denna ljuvliga grillade laxsida som penslas med dijonsenap och får en härligt frasig topping som består av dill, solroskärnor, riven ost, olivolja och panko.

En hel bit med lax med rejält med topping av solrosfrön, dill, ost och ströbröd.

Ingredienser

6 portioner
1 kg laxfilé i bit med skinn
1 msk dijonsenap
salt
svartpeppar
1 kruka dill
1/2 dl solroskärnor
2 dl riven prästost
3 msk olivolja
1/2 dl panko
2 citroner

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Riktigt krispigt täcke, jätte gott med solroskärnor i det. Snabblagad rätt. Tillagade den i ugnen. Serverade det med krossad potatis och Icas Caesarsås.

    Mirta

  • Kan man servera denna kall på en buffé, eller passar den bäst som en ’middag’? Planerar en studentfest…

    Helena

    Hej Helena! Den är perfekt till en buffé! Lycka till med festen! Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Blev väldigt gott. Dessutom mycket lättlagat med lätt tillgängliga ingredienser.

    Maria

Näringsvärde per portion

Energi2169 KJ / 519 kCal
Fett37 g
Salt1.5 g
Kolhydrater6 g
Protein39 g

Testa liknande recept

  • Lök och grönkålspaj med chorizo
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ramslökssmetana
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kryddig granola
    Betyg 4.5 av 5.96 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillostsspett med persilja och chili
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad