Grillad laxfilé med frasig topping

Våga grilla fisk! Och låt oss då föreslå denna ljuvliga grillade laxsida som penslas med dijonsenap och får en härligt frasig topping som består av dill, solroskärnor, riven ost, olivolja och panko.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2169 KJ / 519 kCal
Fett37 g
Salt1.5 g
Kolhydrater6 g
Protein39 g
Kommentarer
Riktigt krispigt täcke, jätte gott med solroskärnor i det. Snabblagad rätt. Tillagade den i ugnen. Serverade det med krossad potatis och Icas Caesarsås.
Mirta
2025-05-12Kan man servera denna kall på en buffé, eller passar den bäst som en ’middag’? Planerar en studentfest…
Helena
2025-05-12Hej Helena! Den är perfekt till en buffé! Lycka till med festen! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-05-12Blev väldigt gott. Dessutom mycket lättlagat med lätt tillgängliga ingredienser.
Maria
2025-04-21