Gratinerad långfranska med skinka och ägg

Betyg 4.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Gratinerad långfranska med skinka och ägg

Varma mackor är klockrent när tiden är knapp. Varför inte passa på att fylla en hel »barkis« med krämig skink- och äggröra när du ändå är i farten – äkta mysmat!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Gratinerad långfranska med skinka och ägg

Ingredienser

6 portioner
3 hårdkokta ägg
1 strimlad purjolök
200 g rökt, tärnad skinka
2 dl majonnäs
salt
peppar
1 långfranska
2 dl riven ost

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Svingott sa min 11-åring och gav toppbetyg.

    Niclas

  • Jättepoppis barn och barnbarn

    Lennart

Testa liknande recept

  • Purjolökslåda med rökt skinka
    Betyg 4.2 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastagratäng med skinka
    Betyg 3.3 av 5.58 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halvbaguette med coleslaw och skinka
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dubbelmacka med skinka och ananas
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crêpes med skinkfyllning
    Betyg 3.1 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Croque dijonnaise
    Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad