Vankas det festligheter? Gör en fryst hallontårta! Festlig, supergod och perfekt att förbereda i förväg. Tårtan består av en digestivebotten med hallonparfait, och på toppen: ett krispigt smul av bakad smördeg och kokos.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: väl glutenfria produkter av digestivekex och smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och smördeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör, grädde och smördeg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur menar ni att man ska vispa äggulorna och socker över vattenbadet? Det blir bara grynigt
Elina
2023-01-10Hej Elina! Vad var det som blev grynigt? Äggula och socker eller blandningen när du hade i hallonpuré och/eller grädde? Om det blev grynigt efter hallonpurén så låter det som att blandningen har skurit sig. Sannolikt har då äggulefluffet och hallonpurén haft för olika temperatur. Det är viktigt att hallonpurén får svalna helt och äggfluffet ska få svalna lite grand. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-11Och receptet är otroligt bra förklarat, det är lätt att förstå vad man ska göra, så fantastiskt bra recept. //Ivan
Ivan
2022-04-18Fantastiskt god tårta! Jag är väldigt nöjd, jag har gjort den 2 år i rad, det här är det tredje året. Mycket bra recept!
Ivan
2022-04-18