Vankas det festligheter? Gör en fryst hallontårta! Festlig, supergod och perfekt att förbereda i förväg. Tårtan består av en digestivebotten med hallonparfait, och på toppen: ett krispigt smul av bakad smördeg och kokos.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: väl glutenfria produkter av digestivekex och smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och smördeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör, grädde och smördeg.
Kommentarer
Anna
6/2/2020Mycket gott! Funkar med åkerbär och hjortron också. Jag minskar mängden socker till 2 dl strösocker och 1 dl strösocker.
Redaktionen ICAse
6/3/2020Men lägg av så gott med åkerbär och hjortron <3 Superlyxigt. Hälsningar Ulrika
Berit
5/15/2020Lite krångligt att göra. Inte minst hallonen! Men...väldigt vacker och god. Jag tog smulade havreflarn uppe på tårtan istället. Gott! Berit