Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Biffnudlar

Smakrika biffnudlar tillverkar du snabbt och enkelt hemma i ditt eget kök. Denna underbara asiatiska rätt med nudlar och biffkött är en fröjd för både ögat och smaklökarna.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 1996
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär biffköttet och paprikan i strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och finhacka vitlöken.
  3. Stek biffköttet i olja. Tillsätt paprikan och löken mot slutet. Låt vitlöken fräsa med 10-15 sekunder.
  4. Häll över nudlarna. Vänd runt så att allt blandar sig. Strö gärna över några matskedar rostade sesamfrön.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 pkt biffnudlar
  • 250 g biffkött
  • 1 grön paprika
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • olja till stekning
  • ev rostade sesamfrön
Lägg till i inköpslistan