After Eight med mousse

Imponera på gästerna med After Eight-lådor som du bygger ihop med After Eight och smält choklad. Till det vispar du mousse på mörk choklad som du sedan spritsar ned i lådorna. Låt kyla i några timmar innan servering. Dekorera med myntablad, ät och njut!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stDen är JÄTTEGOD. Och inte alls söt!
Kersti
Tyvärr tar after eighten över smaken på moussen, men det var en fin skapelse.
Lollo
La krossad degestive på botten, sen mousse, grädde och strödde över degestive.. ser snyggare ut. En gnutta salt i moussen oxå.
Camilla
Gjorde denna efterrätt på nyårsafton. Väldigt gott och lätt att göra. Ser proffsigt ut och passar perfekt att bjuda gäster på.
Rosmari
Ser fantastiskt gott ut. Dessa ”korgar” kommer bli efterrätten på nyårsafton 2020.
Cathrine
Låter jättegott, men ser ut som bajs... använd stjärntyllen om du måste spritsa det in.
Sanna
Gjorde dessa ”lådor” till en bjudning. De gjorde verkligen succé! Fantastiskt goda! Moussen var len o bara smalt i munnen. Dessutom såg det väldigt avancerat och imponerande ut! Inte sista gången som jag gjorde detta!
Marie
Hej, gjorde detta receptet till nyårsafton. Chokladmoussen blev stenhård, jättegott men ändå besviken, en mousse ska ju vara len och krämig.
Anne-mari