Kassa, post och spel

Amanda är driftansvarig i kassa, post och spel. Hon är även ansvarig för administrationen i butiken och syns därför inte så ofta i butiken. Elli hittar du oftast i post- och spelavdelningen. Det finns nästan ingen som älskar kundmötet lika mycket som Elli. Hon är en frisk, härlig fläkt i vårt team!

Kassan är en väldigt viktig avdelning! Vi jobbar hårt på att minska våra kassaköer och med tanke på vad vi får höra från våra kunder är vi på rätt väg, även om vi har lite kvar att jobba på.

Kassa

Vi vill gärna minska vår kontanthantering, för våra medarbetares säkerhets skull och uppmanar dig till att göra så mycket betalningar som möjligt med kort. Självklart gärna med ICAs kort, då missar du heller inga stammisrabatter och så får du ju även bonus på dina inköp. Du vet väl att vi enkelt kan koppla ditt vanliga betalkort till ditt stammiskonto i kassan? Så slipper du blippa båda korten. Säg bara till i kassan så hjälper vi dig!

Vi tror att du håller med oss om att vår kassapersonal är väldigt trevlig och kunnig och att de gör allt de kan för att du ska få med dig ett positivt intryck från ICA Supermarket Vallås.

Post

I vår post- och spelavdelning hjälper vi dig med dina postärenden. Vi säljer frimärken, både in- och utrikes samt enklare produkter för att skicka brev eller kort. Naturligtvis kan du också hämta och skicka dina paket hos oss.
Förutom posthantering och spel, är det också i vår post- och spelavdelning du byter ut din tomma kolsyrepatron.
Det finns en brevlåda utanför entrén men för att göra det enkelt för dig så kan du lämna ditt brev till personalen i post- och spelavdelningen.

Spel

Vi är spelombud för ATG och Svenska Spel.

För att få spela eller köpa lotter måste du ha fyllt 18 år. Visa gärna legitmation om du är under 30 år, det är svårt för oss att bedöma åldern på våra kunder. Du kan även köpa tåg- och färjebiljetter, köpa presentkort, bingolotter med mera.

Hallandstrafiken

Vi är återförsäljare för Hallandstrafiken. Det betyder att du dels kan köpa Hallandstrafikens förladdade resekort hos oss, men du kan även fylla på ditt gamla resekort med valfri valör!