ICA Änge

Catering

Vår delikatessavdelning erbjuder ett stort sortiment av catering. Vi är redo för alla beställningar och använder de bästa råvarorna för att kunna garantera högsta kvalitet och smak till riktigt bra priser.

Beställningsinfo

Alla beställningar görs minst 5 vardagar i förväg och betalning sker i samband med uthämtning i butiken. Minsta beställning är 4 portioner. 
Har du frågor eller vill beställa? Enklast kontaktar du oss genom att ringa på 0640-30154 eller mejla oss via magnus.brandberg@nara.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

Catering

Smörgåstårtor

När passar det att servera smörgåstårta? Vid varje högtidligt tillfälle! För tillställningar av alla storlekar i många varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Du bestämmer!

Se utbud
Catering

Festfat

Svårt att veta vad som går hem hos gästerna? Våra festfat är fyllda med olika godsaker – här finns garanterat något för alla!

Se utbud

 

Har du frågor eller vill beställa? Kontakta oss genom att ringa på 0640-30154 eller mejla oss via magnus.brandberg@nara.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.