En fräsch, inspirerande och prisvärd butik

En fräsch, inspirerande och prisvärd butik

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Nyköping hittar du ett fräscht, inspirerande och prisvärt sortiment av både dagligvaror och specialvaror i vår butik.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Nyköping är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Närproducerat från Lida Trädgårdar

Från lantbrukaren Bertil i Lida utanför Norrköping köper vi alla våra jordgubbar under sommaren och en stor del av andra fina grönsaker som morötter, lök och rödbetor i knippe från Lida Trädgårdar.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Från Kvantum till Maxi

ICA-butiken på Gustavsbergstigen 6 som idag är Maxi ICA Stormarknad startades i maj 1998 av Bernt Karlsson och då med namnet ICA Kvantum. Sonen Mårten tog 2005 över driften av butiken och i mars 2010 stod butiken färdig och utbyggd till Maxi ICA Stormarknad.

Idag är vi över 110 personer anställda och omsätter över 300 mkr. Vi har totalt 28 000 artiklar att välja på och Nyköpings mest generösa öppettider med 7–23 alla dagar. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.